Man zit op een bankje uit te rusten in het park van Borgwal.

Het domein Borgwal geniet bescherming als monument en als dorpsgezicht. De muur rond Borgwal omringt een bosrijke omgeving en een kasteel. Kenmerkend aan het kasteeldomein is de typische lanenstructuur. Het beheer van het domein is vastgelegd in een beheersplan waarin ook de toegankelijkheid van het domein geregeld is.

In het park is het wandelpad bewegwijzerd. Deze uitgestippelde route is het ganse jaar door vrij toegankelijk voor bezoekers.

Gelieve rekening te houden met de toegankelijkheidsregeling. Deze staan ook beknopt op de borden aan onze inkom.

De openingsuren van het domein

  • 1 oktober tot  31 maart:         9u00 – 17u00
  • 1 april tot 30 september:       8u00 – 20u00

Langsheen de wandelroute zijn leerpaden uitgewerkt, dit zowel voor de individuele bezoeker als voor hen die het domein in groep wensen te bezoeken. Er zijn ook een aantal themawandelingen. Een folder met info over de wandelingen kan je bekomen in de Borgwalhoeve.

We vragen de bezoekers om de privacy van de woonhuizen te respecteren en de voorziene wandelpaden te gebruiken.

In het verlengde van het terras van de cafetaria Borgwalhoeve is er een klein dierenpark, een speeltuin en een bewegingszone met fitnesstoestellen. Gelieve de omgangsregels te respecteren.

 

Onze stafmedewerker Katleen De Blaere helpt je graag verder met meer informatie.

katleen.deblaere@ebergiste.broedersvanliefde.be

09 389 04 11

twee kinderen hebben één van de kabouters gevonden in Borgwal. Deze kabouters maken deel uit van het educatief kabouter pad voor kinderen.