Educatieve infokubus in Borgwal. Op elke zijde van de kubus kan je meer informatie vinden over natuur, fauna en flora in Borgwal.

Scholen en verenigingen die op zoek zijn naar een educatieve activiteit met een inclusieve meerwaarde kunnen bij de Borgwalhoeve terecht. We zijn bereid om in overleg een speciaal aanbod te ontwikkelen. Langs de wandelroute in het park zijn verschillende leerpaden gecreëerd.

Op het terrein vind je diverse kubussen, waarvan er één specifieke uitleg geeft over de cultuurhistorische waarde van het domein.

Als scholen of verenigingen op zoek zijn naar een educatieve activiteit die voor iedereen toegankelijk is, dan kunnen ze terecht bij de Borgwalhoeve. Samen met Marijke Servaes, een expert op het gebied van natuur en milieu, hebben we leerpakketten ontwikkeld die voldoen aan verschillende leerdoelen en eindtermen van scholen. Voor kleuters hebben we een afwisselend en interactief kabouterpad.

Wil je meer weten over ons educatieve aanbod? Lees dan onze flyer.

Langs het wandelpad in het park kun je genieten van een bosleerpad en een landbouwleerpad. Op een speelse manier leer je meer over de natuur.

Als je meer informatie wilt over onze educatieve pakketten, kun je contact opnemen met onze medewerkers van de dagbesteding.

borgwalhoeve@ebergiste.broedersvanliefde.be

09 389 04 11

Leerkracht op pad in Borgwal met kleuterklas. Er is een educatieve kabouterwandeling uitgestippeld op het domein.