Mijn naam is Steven. Ik woon in Gentbrugge bij mijn ouders. Ik kom naar het Veer op maandag, woensdag en donderdag. De andere twee dagen is Begeleid Werken. Dat doe ik in Melle College. Ik help bij Alain en Jo. Bij Alain is het afvalronde en sorteren van papier, blik, … Bij Jo is het tuinwerk of in de bakkerij speculoos maken. In het Veer heb ik vorming, bus wassen, krantje, boodschappen doen, houtbewerking. In het Veer heb ik een aantal vrienden en het is hier tof.

In mijn vrije tijd werk ik thuis in de tuin, ik kijk naar tv of luister naar muziek. Ik doe één keer in de maand mee met activiteiten van Abajaa, soms ga ik met mijn papa mee naar de Nationale Wijngilde.

StevenWerkt in Het Veer

Mijn naam is Franky. Ik woon samen met mijn vriendin Mercedes in Gent. Ik kom twee volle dagen naar Het Veer, op dinsdag en woensdag. Houtbewerking en krantje zijn mijn activiteiten.
Op maandag werk ik in PC Guislain in de keuken. Elly is mijn jobcoach. Op vrijdag doe ik ook begeleid werken in verfhandel RVL Paints. Helpen met opruimen, rondrijden met een kuismachine, afwassen, lege potten in persmachine pletten. In mijn vrije tijd ben ik creatief op de laptop en met mijn muziekinstallatie. Ik kijk ook veel tv, vooral naar komische programma’s. Ik was ook voorzitter van de bewoners-deelnemersraad van OC Broeder Ebergiste.

FrankyWerkt in Het Veer